loading

Pravila privatnosti GDPR

Ovim dokumentom opisano je kako MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA, Donje Svetice 38, Zagreb OIB: 49508397045 (u daljnjem tekstu MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA) obrađuje osobne podatke.

Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Kontaktni podaci prikupljeni na našim web stranicama neće biti javno objavljeni niti će koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na vaš upit!

Svoje osobne podatke u gore navedene svrhe dajete dobrovoljno što potvrđujete dajući jasnu i nedvosmislenu privolu. Navedeni podaci su nam nužni kako bi se ispunile svrhe u koju se prikupljaju i neće biti korišteni ni u koju drugu svrhu bez ishođenja vaše izričite privole. Slijedom navedenog, ako uskratite tražene osobne podatke, MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA neće moći postupiti po tom zahtjevu.

Obavještavamo vas da u svakom trenutku možete povući privolu na obradu vaših osobnih podataka bez posljedica te da će vašem zahtjevu biti udovoljeno u najkraćem mogućem roku. Nakon povlačenja vaše privole vaši osobni podaci više neće biti obrađivani te će u skladu s internim aktom MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA-a biti brisani ili uništeni na siguran način.

Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim osobama izvan MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA-a. U slučaju davanja vaših osobnih podataka na korištenje trećim osobama, MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA će vas o tome prethodno informirati u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama.

MINISTARSTVO ZNANOSTI I OBRAZOVANJA će vaše osobne podatke obrađivati u skladu s opisanom svrhom, u razdoblju u kojem je obrada tih podataka nužna radi postizanja svrhe u koju su prikupljeni, a najduže u roku određenom internim aktom kojim se uređuje obrada i pohrana tih podataka.Za sva pitanja i informacije vezane uz ostvarivanje vaših prava na zaštitu osobnih podataka, slobodno se obratite na e-adresu eper.projekt@mzo.hr