loading

Arhiva novosti

14. rujna 2020.
Najava – online radionica na temu aktualnih trendova na području akademskog priznavanja, 21. rujna 2020. godine

Najava – online radionica na temu aktualnih trendova na području akademskog priznavanja, 21. rujna 2020. godine

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u okviru projekta EPER organizira online radionicu na temu unapređenja postupaka akademskog priznavanja,  koja će se održati 21. rujna 2020. godine. Na radionici će primjere dobre prakse i izazova na temu aktualnih trendova na području akademskog priznavanja inozemnih visokoškolskih kvalifikacija prezentirati predstavnice Sveučilišta u Ljubljani, Sveučilišta u Rijeci, Agencije za znanost i visoko obrazovanje te predstavnik Centra za informiranje i priznavanje dokumenata iz područja visokog obrazovanja Bosne i Hercegovine, zemlje partnera. 

Glavni ciljevi radionice su pružiti najnovije informacije o razvojima politike priznavanja i prakse priznavanja inozemnih visokoškolskih kvalifikacija u svrhu nastavka studija, istražiti načine poboljšanja postupaka priznavanja te omogućiti raspravu s predstavnicima visokih učilišta i ENIC/NARIC uredima iz zemalja partnera. Radionica je namijenjena predstavnicima visokih učilišta i tijelima nadležnima za postupke priznavanja inozemnih visokoškolskih kvalifikacija. Radni jezik radionice je hrvatski.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem sljedeće poveznice.

Dnevni red radionice možete otvoriti ovdje.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija