loading

Arhiva novosti

19. siječnja 2021.
Održan online sastanak EPER projektnih partnera, 18. siječnja 2021. godine

Održan online sastanak EPER projektnih partnera, 18. siječnja 2021. godine

Dana 18. siječnja 2021. godine održan je online sastanak EPER projektnih partnera. Na sastanku su predstavljene aktualnosti u zemljama projektnim partnerima, postignut je dogovor o zahtjevu za produljenje projekta te je usuglašen plan sljedećih projektnih aktivnosti.

Sudionici su obaviješteni da postoji mogućnost produljenja projekta EPER za minimalno šest mjeseci, odnosno do kraja listopada 2021. godine uz mogućnost produljenja do 30. prosinca 2021. godine s obzirom na okolnosti nastale pandemijom bolesti COVID-19. Predstavnici projektnih partnera usuglasili su se da se projekt produlji do kraja 2021. godine ukoliko to bude moguće. U tom bi se slučaju neka od planiranih događanja mogla održati uživo, što bi doprinijelo većoj suradnji među partnerima.

Također je predstavljen prijedlog izrade dokumenta koji bi kroz komparativnu analizu prezentirao pregled priznavanja inozemnih visokoškolskih kvalifikacija u zemljama partnerima i sustav osiguravanja kvalitete što bi osobito koristilo ENIC/NARIC uredima i tijelima nadležnima za akademsko priznavanje.

Kao sljedeća aktivnost u provedbi projekta predviđen je online seminar na temu priznavanja na regionalnoj razini u organizaciji Agencije za kvalifikacije Republike Srbije, a koji bi se održao u drugoj polovici ožujka 2021. godine.  

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija